WordPress Support

Het WordPress systeem staat erom bekend dat dit het gemakkelijk maakt voor jou om jouw eigen site bij te houden. Via het bedieningspaneel, het dashboard genaamd, kun je allerhande zaken rondom jouw site zelf regelen. Bijvoorbeeld het maken van nieuwe blogposts, het uploaden van diverse media, het instellen van je sidebar en het bedienen van je plugins. Rondom WordPress bestaat weliswaar een hele community van mensen die samen invulling geven aan het systeem om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, maar toch kan het gebeuren dat je er zelf niet uit komt. Dan heb je behoefte aan goede WordPress support.

Waar is support voor bedoeld?

Het bedienen van jouw CMS kan allerlei vragen bij je oproepen, zoals: hoe koppel ik een mediabestand aan mijn blogpost? Hoe kan ik mijn plugins het beste instellen? Hoe verander ik de volgorde van de modules in mijn sidebar? Dan is het fijn als je goede support hebt. Support houdt in dat de vragen die het WordPress systeem oproept zo goed mogelijk beantwoord kunnen worden en dat er oplossingen voor jouw problemen kunnen worden bedacht door iemand die het systeem kent. Zo kun je zo soepel mogelijk gebruik maken van het systeem.

wordpress support

De opties van onze pakketten

Voor goede WordPress support kun je uiteraard bij ons terecht. Het is belangrijk dat jij met zo veel mogelijk van jouw vragen bij ons terechtkunt. In het Lite-pakket kun je ons 15 vragen stellen per maand. In de pakketten ‘Professional’ en ‘Premium’ kan dat zelfs onbeperkt. Afhankelijk van welk pakket je kiest, krijg je dan binnen vijf werkdagen, 48 uur of zelfs 24 uur al antwoord op jouw vraag. Heb je behoefte aan telefonische support, dan kun je voor ons Premium-pakket kiezen.

Support voor jouw site

Wanneer je een eigen WordPress website beheert, maar nog geen expert bent op dit gebied, dan zal het systeem ongetwijfeld nog een heleboel vragen bij je oproepen. In dit geval is goede support eigenlijk onmisbaar. Het is fijn om iemand te hebben bij wie je met jouw vragen terechtkunt en iemand die met jou meedenkt om je problemen op te lossen. Neem je een pakket bij ons, dan staat deze hulp altijd voor jou paraat.

Prijzen

Betaal jaarlijks en bespaar 10%

 • BASIS
  Support-vragen per e-mail stellen
  Reactie op support-vragen
  Telefonische support
  ONDERSTEUNING
  WordPress Core (basis)
  Woocommerce
  Standaard plugins
  Complexe plugins
  API, webservices
  HOSTING
  Support hosting WP Bij
  Support hosting extern / eigen
  DNS / domeinnamen / e-mail
  EXTRA
  Supportrapportage
  Website (SEO)-scan en rapportage
  Supportrapportage
  Website (SEO)-scan en rapportage
 • Lite
  €30
  PER MAAND
  Bij weinig vragen
  15 per maand
  5 werkdagen
  Nee
  Ja
  Nee
  Ja
  Nee
  Nee
  Ja
  Nee
  Nee
  Ja
  Nee
  Nee
  Nee
 • Professional
  €60
  PER MAAND
  Goede support
  Ja
  48 uur
  Nee
  Ja
  Ja
  Ja
  Ja
  Nee
  Ja
  Ja
  Nee
  Ja
  Ja
  Nee
  1x per maand
 • Premium
  €100
  PER MAAND
  Uitgebreide, snelle support
  Ja
  24 uur
  op aanvraag
  Ja
  Ja
  Ja
  Ja
  Ja
  Ja
  Ja
  Ja
  Ja
  Ja
  Ja
  2x per maand