Wanneer je eenmaal een goede, mooie WordPress website voor je onderneming hebt gemaakt, dan wil je ook dat jouw bezoekers op een veilige manier gebruik kunnen maken van deze website. Wanneer een bezoeker gebruik maakt van een website, dan worden er gegevens uitgewisseld tussen de server en de gebruiker. Dat houdt helaas in dat het ook mogelijk is dat er iemand meekijkt met de uitwisseling van deze gegevens en deze zelfs naar zijn hand zet. Je wilt als website-eigenaar natuurlijk dat hetgeen wat jouw bezoeker op de website te lezen krijgt ook hetgeen is wat jij er zelf op hebt gezet. Daarvoor bieden wij WordPress SSL aan.

Wat is SSL?

Gelukkig ben jij als website-eigenaar niet zomaar willoos overgeleverd aan kwaadwillende entiteiten die jouw websiteverkeer onderscheppen. Er is wel degelijk iets wat je er zelf aan kunt doen en het heet SSL. SSL betekent ‘Secure Socket Layer’. Het houdt in dat de uitwisseling van gegevens tussen jouw bezoeker en de server van de website op een beveiligde manier gebeurt. Dit kun je vaak herkennen aan de letters ‘https’ voor de url van de website, het slotje in de adresbalk en soms ook een groene balk. Dit heb je waarschijnlijk weleens gezien in bijvoorbeeld de online omgeving van je bank of bij een grote webshop.
wordpress ssl https

Voor wie is het belangrijk?

De SSL-verbinding is misschien nog wel het meest bekend van banken en webshops, maar dat wil nog niet zeggen dat zij de enige zijn die zo’n beveiligde verbinding nodig hebben. Een beveiligde verbinding is voor elke WordPress website aan te raden. Als jij wilt dat jouw bezoekers veilig van jouw website gebruik kunnen maken, dan schaf je een SSL-certificaat aan en laat je deze op jouw website installeren.

Jouw eigen SSL-verbinding

Het realiseren van zo’n beveiligde WordPress SSL-verbinding is specialistisch werk. Wanneer je zelf net begint met jouw website, is de kans klein dat je weet hoe dit moet. Laat je hier daarom eens bij helpen door WP Bij. Wij kunnen een SSL-certificaat voor jou regelen en dit installeren op je website. Of je nou een eenvoudige website hebt, een publieke website of een webshop of bank, WP Bij biedt voor iedereen een passend pakket aan diensten met een bijpassende prijs.

 • Soort SSL certificaat
  Groen slotje
  Groene adresbalk
  Organisatiegegevens op certificaat
  Niet-www domein gratis beschermd
  Eenvoudige websites
  Publieke websites
  Webshops, banken, etc
  Hoger in Google bij gebruik op de hele website
  Snelle levering
  SSL-certificaat installatie
 • Lite
  €20
  PER JAAR
  Voor persoonlijke blogs
  Domein validatie
  Ja
  Nee
  Nee
  Ja
  Ja
  Nee
  Nee
  Ja
  Ja
  100 euro
 • Professional
  €100
  PER JAAR
  Voor kleine en middelgrote sites
  Organisatie validatie
  Ja
  Nee
  Ja
  Ja
  Ja
  Ja
  Nee
  Ja
  Ja
  100 euro
 • Premium
  €200
  PER JAAR
  Voor grote sites en webshops
  Extended validatie
  Ja
  Ja
  Ja
  Ja
  Ja
  Ja
  Ja
  Ja
  Nee
  100 euro