Contactgegevens

WP Bij is onderdeel van Happening ICT.

Adres
HAPPENING ICT
BERKENLAAN 2
7921 BJ ZUIDWOLDE DR

E-mail
INFO@WP-BIJ.NL

Veel gestelde vragen

Uw leverancier is waarschijnlijk een fantastisch web-hosting bedrijf met uitstekende hostingpaketten. Alleen zullen zij geen plugins updaten, backups maken die u meteen kunt terugplaatsen en speciale WordPress beveiligingsplugins hebben. Wij beginnen waar uw hoster stopt: regelmatige backups maken, updates uitvoeren en de beveiliging van uw website op een hoog niveau brengen. Daarnaast worden WordPress plugins gemaakt door veel verschillende auteurs, deze worden dagelijks bijgewerkt naar nieuwe versie om te voldoen aan de laatste versie van WordPress of om beveiligingslekken en bugs op te lossen. Het is niet gegarandeerd dat de verplichte updates voor WordPress de website niet stuk zullen maken, of dat plugins niet meer zullen functioneren als deze niet geupdate worden. Daarom is het aan te raden om een getrainde webspecialist in te huren plugins te updaten, updates terug te zetten, plugins te vervangen of zelfs het thema aan te passen om de website draaiende te houden. Support op het updaten is ook aan te raden vanwege problemen die kunnen bestaan door het (niet) updaten van een plugin.
Ja, u kunt ieder moment uw abonnement opzeggen. U ben niet verplicht om onze diensten voor langere tijd af te nemen. Indien u voor de 15e van de maand opzegt zal uw contract aan het einde van de maand aflopen. Wij zullen dan op de laatst dag van de maand een volledige backup maken, onze plugins en administrator login verwijderen.
Wij hebben een support ticket systeem waar u alle uw support vragen kunt indienen. Al uw incidenten en vragen kunnen gestuurd worden naar support@wp-bij.nl en wij zullen zo snel mogelijk reageren. Voor supporttijden houden wij rekening met afspraken in het contract.
Bekijk de opties in de verschillende typen abonnementen die wij aanbieden. Kunt u het niet vinden neem dan contact met ons op voor een aanbod op maat.

Neem contact met ons op

Laat dit veld blanco