WordPress tarieven

Wij bieden een duidelijke tarievenstructuur aan voor al onze abonnementen en contracten. Geen langdurige contracten maar maandelijks opzegbaar (met uitzondering van SSL certificaten).



  • Lite
    Professional
    Premium
  • WordPress
    Onderhoud
    per maand *
    € 30
    € 60
    € 100
  • WordPress
    Support
    per maand *
    € 30
    € 60
    € 100
  • WordPress
    Hosting
    per maand *
    € 5
    € 10
    € 20
  • WordPress
    SEO
    per maand *
    € 100
    € 200
    € 300
  • WordPress
    SSL
    per jaar
    € 20
    € 100
    € 200

* Bij keuze voor een jaarcontract ontvangt u 10% korting op het tarief.

** Bij combinatie van WordPress Onderhoud Professional, WordPress Onderhoud Premium, WordPress Support Professional, WordPress Support Professional en/of één van de WordPress SEO producten ontvangt u 10% extra korting bij 2 producten en 15% extra korting bij 3 producten! In combinatie met een jaarcontract kan uw korting dus oplopen tot 25%. De korting wordt automatisch verrekend in uw winkelwagen.

Rekenvoorbeeld korting

ProductTariefKorting
WordPress Onderhoud Professional€ 60
WordPress Support Professional€ 60
WordPress SEO Lite€ 100
Normale prijs€ 220
15% korting voor 3 producten€ 33
Prijs per maand met korting€ 187€ 33
10% korting voor jaarcontract€ 22
Prijs met per maand (bij jaarcontract) met korting ***€ 165€ 55

*** Een jaarcontract wordt per jaar gefactureerd.

Ondersteuning buiten abonnement

Wilt u aanpassingen hebben aan uw WordPress website die niet binnen het abonnement of contract vallen of moeten er problemen opgelost worden? Dan krijgt u van ons een offerte met een vaste prijs (geen uurtarieven of uurtje-factuurtje). Voor deze prijs passen wij uw website aan of lossen het probleem ook op! Afspraak = Afspraak!