WordPress SEO

Dus: je hebt nu een mooie WordPress website om jezelf of je bedrijf mee te presenteren? Maar dan ben je nog niet klaar. Je wilt natuurlijk ook heel graag dat jouw website door je doelgroep gezien wordt. Zo kun je je schare aan klanten aan je binden en verder uitbouwen, wat uiteindelijk tot meer omzet leidt. Een belangrijke factor in het zorgen dat je website gezien wordt, is een goede plaats in de zoekmachines zoals Google. Er zijn verschillende manieren waarop mensen op een website terechtkomen, bijvoorbeeld het direct intypen van het adres in de browser, het klikken op een link in bijvoorbeeld een nieuwsbrief, maar een aanzienlijk deel van de bezoekers komt ook op een website door te zoeken in een zoekmachine.

Wat houdt SEO in?

De plaats van je website in de zoekmachine hangt van veel factoren af. Sommige daarvan kun je niet actief beïnvloeden, zoals de leeftijd van je website. Maar heel veel factoren kun je gelukkig wel degelijk zelf beïnvloeden. Dit beïnvloeden noemen we ‘Search Engine Optimization’, afgekort: SEO. In het Nederlands heet het zoekmachineoptimalisatie. Je optimaliseert je website voor de zoekmachines. Zo krijg je een betere plaats. Dit kun je bijvoorbeeld doen door je WordPress website in te richten op basis van zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden. Dit kun je doen door de url’s, de metatags en de titels aan te passen aan het zoekwoord.

wordpress seo zoekmachineoptimalisatie

SEO is niet eenvoudig

Voor veel mensen die net beginnen met het bijhouden van hun eigen website is WordPress SEO nog te hoog gegrepen. Je moet er specialistische en uitgebreide kennis voor hebben van de zoekmachines en de spelregels die zij hanteren. Zo kun je bijvoorbeeld niet zomaar een tekst volstoppen met zoekwoorden. Dat levert je namelijk strafpunten op en dan krijg je juist een minder goede plaats in de zoekmachine.

Onze SEO-pakketten

Gelukkig is het nu mogelijk om je SEO uit te besteden aan WP Bij. Wij zorgen er dan voor dat je WordPress website wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines. In het pakket ‘Lite’ kun je vijf pagina’s laten optimaliseren met maximaal tien zoekwoorden, in ‘Professional’ 15 pagina’s met maximaal 30 zoekwoorden en in ‘Premium’ wel 40 pagina’s met een maximum van 80 zoekwoorden.

Prijzen

Betaal jaarlijks en bespaar 10%

 • BASIS
  Aantal pagina's
  Max. Zoekwoorden
  Optimaliseren titels, metatags en sitestructuur/urls
  Nulmeting
  Concurrentieonderzoek
  Linkanalyse
  Ranktracker
  Website audit
  PLUGINS
  Premium SEO plugin
  Page Speed
  GOOGLE
  Google Search Console
  Google Analytics
  Google Mijn Bedrijf
  Google AdWords
  Google AdSense
  RAPPORTAGE
  maandelijks
  kwartaal
 • Lite
  €100
  PER MAAND
  Voor persoonlijke blogs
  5
  10
  Ja
  Ja
  Ja
  Ja
  Ja
  Ja
  Ja
  Ja
  Ja
  Ja
  Ja
  op aanvraag
  op aanvraag
  Nee
  Ja
 • Professional
  €200
  PER MAAND
  Voor kleine en middelgrote sites
  15
  30
  Ja
  Ja
  Ja
  Ja
  Ja
  5 euro
  Ja
  Ja
  Ja
  Ja
  Ja
  op aanvraag
  op aanvraag
  basis
  Ja
 • Premium
  €300
  PER MAAND
  Voor grote sites en webshops
  40
  80
  Ja
  Ja
  Ja
  Ja
  Ja
  Ja
  Ja
  Ja
  Ja
  Ja
  Ja
  op aanvraag
  op aanvraag
  uitgebreid
  Ja